У Львові завтра бойкотуватимуть супермаркет "Ашан"

Понеділок, 28 березня 2022, 19:35
Акцію організовує "Економічний бойкотний рух", який очолює відомий львівський журналіст Олег Радик
У Львові завтра бойкотуватимуть супермаркет "Ашан"

"Економічний бойкотний рух", який очолює відомий львівський журналіст Олег Радик, організовує протестну акцію біля одного із львівських гіпермаркетів "Ашан". Про це йдеться на сторінці руху в соціальній мережі "Facebook".
Мирна протестна акція розпочнеться завтра, 29 березня 2022 року о 13:00 біля гіпермаркету "Ашан" на пр. В. Чорновола, 16. Протест проти бізнесу на крові відбудеться через заяву гендиректора "Auchan" Іва Клода, який заявив, що торгова мережа продовжить роботу в росії. Так Клод відповів на заклик президента України Володимира Зеленського до французьких компаній піти з російського ринку.
«Ми закликаємо львів’ян, українців та цілий світ бойкотувати Ашан, якщо компанія не йде з рашистського ринку. Десятки і сотні компаній вже зробили свій вибір і пішли з росії. Ашан вибирає вбивати наших дітей. … Компанія сплачує податки в російську казну, з якої держава фінансує закупівлю озброєння та утримує армію. Залишаючись на російському ринку, Ашан фінансує війну проти України», – йдеться у дописі.
Економічний бойкотний рух нагадав, що компанія Ашан також працевлаштувала в росії 30 тисяч людей. Ще сотні тисяч є її клієнтами. 
Усіх, хто бажає долучитись до акції, запрошують завтра, 29 березня, о 12.30 (мирна акція починається о 13.00) на проспект Чорновола, 16і, у Львові. Організатори закликають брати з собою плакати та написати на них все, що слід сказати бізнесу на крові. Для тих, кому далеко до Чорновола, нагадують про Ашани на Південному та на Стрийській, 30 (ТРЦ King Cross Leopolis).

comments powered by HyperComments