Четверо санкарів представлять Львівщину на XXIV зимових Іграх у Пекіні

Неділя, 23 січня 2022, 18:05
У Пекіні змагатимуться Антон Дукач та Олена Стецків в одномісних санках та двомісний екіпаж Андрій Лисецький/Ігор Стахів.
Четверо санкарів представлять Львівщину на XXIV зимових Іграх у Пекіні

Виконком Національного олімпійського комітету України за поданням національних федерацій і за підсумками детального аналізу й розгляду робочої групи з підготовки до Ігор в Пекіні у відповідності до міжнародної та національної систем відбору затвердив склад збірної України для участі у XXIV зимових Олімпійських іграх в Пекіні.

Про це повідомило відділення НОК України у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Львівщину на головному старті чотириріччя представлятимуть 4 спортсмени. Усі вони – члени збірної України з санного спорту.

У Пекіні змагатимуться Антон Дукач та Олена Стецків в одномісних санках та двомісний екіпаж Андрій Лисецький/Ігор Стахів.

У резерві нашої команди санкарів – Олена Смага, яка не змогла відібратися на Ігри-2022 через те, що невдало виступила на останньому етапі Кубка націй в Сігулді (Латвія).

Головний тренер національної команди санкарів – львів’янин Тарас Гарцула.

Варто відзначити, що Львівщика на ХХІV зимових Олімпійських іграх в Пекіні матиме одне з найбільших представництв серед областей України. Найчисельніше у складі нашої збірної представлена Сумщина (8 спортсменів) і м. Київ (7). Львівщина, Тернопільщина, Закарпаття і Харківщина мають по 4 представники. Загалом же у складі збірної України, яка виступить на зимових Олімпійських іграх-2022, будуть спортсмени з 13 областей України та Києва.

Усього ж Україну представлять 45 спортсменів у 12 дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.

comments powered by HyperComments