"Народилася дитина, чоловік зламав ногу, а мама потрапила до лікарні". Як створювався роман про "каву з кардамоном"

Понеділок, 27 грудня 2021, 16:37
Авторка відомого роману Наталя Гурницька під час Різдвяного бранчу у готелі «Швейцарський» розкрила таємниці створення свого твору.
"Народилася дитина, чоловік зламав ногу, а мама потрапила до лікарні". Як створювався роман про "каву з кардамоном"

"Мелодія кави у тональності кардамону" — саме так називається дебютний роман Н.Гурницької, який було згодом екранізовано (зйомки відбувалися переважно у Львові).


Тож, завдяки СТБ (в записі фільм можна подивитися будь-коли на «Телепорталі»), її перша книга стала бестселлером, а пані Наталя потрапила до списку "золотих письменниць України".


"Для рукопису я вибрала самий "зручний" час: народилася дитина, чоловік якраз зламав ногу, а мама потрапила до лікарні. Проте я сказала собі: якщо не зараз, то роман ніколи не буде написано. Тому він і має таку назву, бо писаний кавою", — каже авторка "Кави з тональністю кардамону". Сподіваймося, що третій роман Наталі Гурницької «Багряний колір вічності» невдовзі також буде екранізовано. 


Гості бранчу в тональності кардамону, організованого Іриною Климович, мали можливість прийняти участь у дегустаціі вишуканого білого та червоного вина з півдня Франції.



Сомельє Олег Курако провів захоплюючу екскурсію винним погребом ресторану «Валентино», в якому відбуваються дегустації віскі, коньяку, джину, текіли та вина. Щодо останнього, до речі — раз на місяць шеф-кухар та сомельє ресторану проводять дегустацію вина та авторських страв. 


Засновник та продюсер дитячого центру «Кадрики» Ірина Климович передала слово соціоніку Павлу Канюзі, який вразив жінок розказами про інтровертів та екстравертів, сенсориків та інтуїтів.


Нікого не залишили байдужими виступи провідного косметолога Катерини Уляни та візажиста салону краси «Маска» Аліни Мещерякової, подарунки від Львівської Майстерні мила та майстер-клас з декору від флориста Людмили Батіг та студії декору і квітів Blossom City. 


Учасниць бранчу гостинно пригощав ресторан «Валентино»: захід відбувся в його зеленому дворику.

Нагадаємо, що цей стильний заклад з італійською атмосферою та літньою панорамною терасою на центральну історичну частину міста Лева знаходиться у готелі «Швейцарський». Щоп’ятниці, щосуботи та неділі в програмі вечора є жива музика (скрипка, фортепіано, гітара, саксофон). 

comments powered by HyperComments