У Львові на фасаді Ратуші покажуть 3D-мапінг: трамваї тимчасово не курсуватимуть

Понеділок, 27 грудня 2021, 13:16
27 грудня у Львові з нагоди 100-ліття всесвітньо відомого скульптора і графіка Михайла Дзиндри управління культури міської ради ініціює проведення аудіовізуального дійства на фасаді Ратуші.
У Львові на фасаді Ратуші покажуть 3D-мапінг: трамваї тимчасово не курсуватимуть

На фасаді львівської Ратуші з нагоди 100-ліття Михайла Дзиндри покажуть 3D-мапінг. У зв'язку з цим тимчасово призупинятися рух трамваїв. Окрім того, буде вимкнено вуличне освітлення на площі Ринок. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Візуальний контент можна буде побачити о 20:00 та о 20:30 на фасаді будинку міської ради. Під час дійства можна буде побачити роботи митця, їх особливості та деталі.

Прізвище Дзиндра у Львові має особливу конотацію, оскільки за ним стоїть ціла династія скульпторів і культурних діячів загалом, тож можна легко сплутати, про кого мова, якщо не згадати про його характерні ознаки.

Хто такий Михайло? Скульптор, художник, архітектор, емігрант, який прожив за кордоном майже 50 років, але не мав акценту і розмовляв чистою українською, майже не працював на артринок, роботи майже не продавав. Заробляв гроші, будучи будівельником, дизайнером і архітектором. А виставки організовував у себе на подвір’ї та періодично брав також участь у виставках Американської сучасної скульптури.

Фото: Your Art

comments powered by HyperComments