В готелі «Швейцарський» у Львові відбувся передноворічний івент Ready. Study. Celebrate

Вівторок, 21 грудня 2021, 17:21
Ввечорі, коли до усіх приходить Святий Миколай, онлайн-видання LeMonade організувало у Львові цікавий святковий захід.
В готелі «Швейцарський» у Львові відбувся передноворічний івент Ready. Study. Celebrate

Хедлайнерами передноворічного івенту Ready. Study. Celebrate в готелі “Швейцарський” 18 грудня стали стиліст Юлія Крижалка, психолог Віта Кайгародова, дієтолог Марта Фармага та візажист салону краси “Маска” Аліна Мещерякова, яка провела майстер-клас самомакіяжу.

Окрім вдалих аутфітів для офлайн-івенту та домашньої вечірки, Юлія Крижалка розповіла, на які кольори слід звернути увагу в новому році та як гармонійно доповнити образ стильними аксесуарами. 

Віта Кайгародова поділилася з гостями, як правильно проаналізувати досягнення та помилки року, про що ми задумуємось перед Новим Роком та як потурбуватись про власне психологічне благополуччя.

У свою чергу, Марта Фармага розсекретила, як правильно харчуватись на свята, як раціонально сформувати свій режим харчування та не відмовляти собі в улюблених смаколиках, а також — як дотриматись цих простих правил, якщо стіл готували не ви.

Гості відчули унікальну атмосферу свята: натхненний вид на опромінений вогнями історичний центр Львова, витончений інтер’єр з виразними деталями та розкішна, прикрашену шикарними іграшками, ялинку.

Також на гостей заходу чекав смачний кейтеринг-фуршет від ресторану “Валентино“, яскраві фото від Світлани Благітко та розіграш призів. Захід пройшов відповідно до вимог МОЗ України.

comments powered by HyperComments