Контролери ЛКП «Львівелектротранс» надали домедичну допомогу 40-річному львів’янину

Понеділок, 5 квітня 2021, 11:40
У п’ятницю, 2 квітня, о 16:00 на зупинці громадського транспорту, неподалік торгового центру «Добробут», контролери пасажирського транспорту К. Колайчук та Л. Брей виявили невідомого чоловіка, який лежав на землі без свідомості.
Контролери ЛКП «Львівелектротранс» надали домедичну допомогу 40-річному львів’янину

Працівники відділу контролю, оперативно викликали карету швидкої медичної допомоги, а до її приїзду самотужки надали першу домедичну допомогу, обробивши на голові рану антисептичними засобами та забинтували, повідомляє пресслужба ЛКП «Львівелектротранс».

Прибувши на місце події, медики констатували, що чоловік не перебував у стані алкогольного сп’яніння, а мав серцевий напад, через це втратив свідомість та отримав забій голови при падінні.
Медики доправили чоловіка до лікувального закладу. Ним виявився 40-річний львів’янин. Чоловік поспішав до свого автомобіля, і йому раптом стало погано. Тож завдяки спільним діям контролерів та медиків, вдалось врятувати життя людини.

Нагадаємо, що у 2020 році завдяки співпраці ЛКП «Львівелектротранс» з Мальтійською Службою Допомоги України, а також Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф загалом понад 400 працівників підвищили свої знання з домедичної допомоги.

До слова, контролери ЛКП «Львівелектротранс» постійно допомагають громадянам, зокрема, 22 січня цього року у тролейбусному маршруті № 33 контролер В. Гринчишин виявив жінку, яка втратила пам’ять і не знала, де проживає. Також цього ж дня контролери В. Демковський та Х. Тимощенко, перевіряючи проїзні документи у трамваї, допомогли 13-річній дитині отямитися та викликали «швидку». А у жовтні 2020 року бригадир групи контролерів А. Фок, разом із колегами – Ю. Габою та В. Гринчишиним надали домедичну допомогу підлітку, який постраждав внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

 

comments powered by HyperComments