Ділянку вулиці Степана Бандери у Львові обіцяють відкрити для проїзду до липня

Середа, 31 березня 2021, 19:00
Наразі на цій ділянці проведено низку демонтажних робіт та розпочато влаштування котловану для каналізаційного колектора
Ділянку вулиці Степана Бандери у Львові обіцяють відкрити для проїзду до липня

У Львові тривають роботи із реконструкції вулиці Степана Бандери. На ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА проведено низку демонтажних робіт та розпочато влаштування котловану для каналізаційного колектора. За словами очільниці ЛКП «Львівавтодор» Оксани Єстеферової цю частину вулиці Степана Бандери обіцяють відкрити для проїзду в другій половині липня. Про це пише прес-служба Львівської міськради.

«Щодо другої частини робіт, там зараз завершений демонтаж бруківки, бордюрів, трамвайної колії, контактної мережі, підрядник завершив шурфування ділянки на наявність інженерних мереж. Також розпочали рити котлован для прокладання каналізаційного колектора на ділянці від вул. Городоцької до вул. Героїв УПА. Цю ділянку ми плануємо відкрити для проїзду до середини липня.

Третю ділянку дороги підрядник, відповідно до плану робіт, має розпочати від вул. Героїв УПА до вул. Антоновича у червні. Але ми будемо підсилювати підрядника, які тільки вони завершать прокладання каналізації на ділянці вул. Чупринки – Антоновича, а там залишилось десь 90 м, щоб вони йшли далі. Звичайно, можна все закрити, але щоб не блокувати рух громадського транспорту, ми перекриваємо дорогу частинами.

Ще буде шматок дороги, який ми плануємо робити у липні-серпні, — це вул. Городоцька. Там ми будемо міняти трамвайну плиту на розвороті, це є у межах проекту реконструкції вул. Бандери. Коли у 2011 році робили вул. Городоцьку, то каналізацію та всі мережі там замінили, а розворотну плиту не міняли. Тому ці роботи заплановані зараз, оскільки там відбудеться зміна трамвайних колій, вони будуть проходити по центру», – розповіла Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор».

Проектом передбачено, що тривалість будівництва дороги – 9 місяців. Після реконструкції на вулиці буде 7 зупинок громадського транспорту, 4 світлофорні об'єкти.

comments powered by HyperComments