У передмісті Львова знизилися ціни на нерухомість

Середа, 31 березня 2021, 13:14
У передмісті Львова з початку року ціни на приватні садиби знизилися в середньому на 3-4%
У передмісті Львова знизилися ціни на нерухомість

За даними голови Львівського регіонального відділення АФНУ Андрія Борисова, вартість відремонтованого будинку з присадибною ділянкою становить близько $ 500 / кв. м в стані «від забудовників», а без внутрішнього оздоблення - в середньому $ 390-400 / кв м. При цьому вартість землі в самому Львові під забудову вкрай висока, передає «Інтерфакс-Україна».

«Земельні ділянки в межах міста, особливо під житлову забудову, занадто переоцінені. Вартість такої землі в залежності від розташування становить від $ 25 до $ 55 тис. За сотку. Однак такі земельні ділянки досить специфічні і не зовсім влаштовують забудовників, і повністю" законних "ділянок занадто мало. Тому в цьому сегменті з початку року триває тимчасова пауза», - сказав він.
За інформацією ProfiDOM.com.ua, створена в 1995 р Асоціація фахівців з нерухомості (ріелторів) України - провідна профільна громадська організація, яка об'єднує представників з 25 регіонів в 32 містах. На сьогоднішній день членами АФНУ є більш 2 тис. професійних ріелторів, а відділення відкриті практично у всіх областях.

comments powered by HyperComments