Садовий розповів, як громадський транспорт Львова працюватиме у режимі спецперевезень

Вівторок, 30 березня 2021, 14:31
До 12 квітня 2021 року безплатний проїзд для усіх категорій пільговиків не діятиме, але кількість транспорту на маршрутах обіцяють не зменшувати
Садовий розповів, як громадський транспорт Львова працюватиме у режимі спецперевезень

Відповідно до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, громадський транспорт Львова курсуватиме в режимі спеціальних перевезень принаймні до 12 квітня. На цей час безкоштовний проїзд для пільгових категорій пасажирів призупинено. Роботу громадського транспорту в режимі спеціальних перевезень прокоментував Андрій Садовий.

«Громадський транспорт переходить в режим спецперевезень.

До 12 квітня ми скасовуємо всі пільгові перевезення.

Транспорт курсуватиме виключно для тих людей, яким необхідно доїхати на роботу, адже попри все, місто має продовжувати функціонувати.

Ми сподіваємось на свідомість людей і громадським транспортом будуть користуватись тільки ті, хто їдуть на роботу і з роботи. Люди повинні розуміти, що громадський транспорт – це місце, де можна найскоріше заразитись. І це першочергово мають розуміти люди старшого віку. Тому прошу молодих людей подбати про своїх батьків, дідусів, бабусь і переконайте їх сидіти вдома», –сказав під час брифінгу мер Львова Андрій Садовий.

Садовий пообіцяв, що кількість громадського транспорту зменшувати не будуть, адже відповідно до карантинних обмежень, пасажири мають їздити лише на сидячих місцях.

Зазначимо, що Садовий так і не пояснив, чи потрібно буде пасажирам громадського транспорту, який працює в режимі спецперевезень, мати при собі довідку із місця роботи чи інший документ, який дозволяє користуватися громадським транспортом на час посилення карантинних обмежень.

comments powered by HyperComments