У Львові через реконструкцію вулиці Степана Бандери змінили чотири маршрути електротранспорту

Понеділок, 22 березня 2021, 11:01
Зміни торкнулися трамвайних маршрутів № 4 і 9, а також тролейбусних маршрутів № 27 і 32
У Львові через реконструкцію вулиці Степана Бандери змінили чотири маршрути електротранспорту

Від 24 березня 2021 року у Львові на реконструкцію закривають ділянку вулиці Степана Бандери від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА. Роботи виконуватиме турецька компанія ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Як повідомила речниця ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Мельник, на час реконструкції вулиці Степана Бандери у Львові змінюються схеми руху 4 маршрутів електротранспорту. Про це пише прес-служба Львівської міськради.

За словами начальника служби логістики і організації руху ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Забавського, трамвайний маршрут № 4, який поєднує Головний залізничний вокзал і вул. Вернадського від 24 березня 2021 року курсуватиме по вулиці Городоцькій, а трамвайний маршрут № 9 на час цього етапу реконструкції курсуватиме від вулиці Коновальця до вулиці Замарстинівської через вулицю Вітовського.

Щодо тролейбусних маршрутів № 27 і 32, то вони не змінюватимуть свої кінцеві зупинки. У напрямку до кінцевої «Університет» вони курсуватимуть по вулиці Городоцькій (не заїзджаючи на вулиці Тобілевича і Федьковича) і далі за звиклим маршрутом. У зворотньому напрямку змін у курсуванні тролейбусних маршрутів № 27 і 32 не буде.

comments powered by HyperComments