У Львові Юрій Діль більше не очолює Управління безпеки міста

Вівторок, 16 березня 2021, 11:31
Заступниця міського голови Львова із питань ЖКГ Ірина Маруняк пояснила, що пан Діль звільнився за згодою сторін
У Львові Юрій Діль більше не очолює Управління безпеки міста

Від сьогодні, 16 березня 2021 року Юрій Діль більше не працює на посаді начальника Управління безпеки міста. Посадовець звільнився за згодою сторін і переходить на інше місце праці. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Юрій Діль звільнився за згодою сторін. Дякуємо йому за якісне і професійне виконання своїх службових обов’язків на посаді начальника управління безпеки міста», — каже Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Маруняк повідомила, що виконання обов’язків начальника управління безпеки міста покладено на Андрія Білого, який є заступником очільника Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради. До цього Андрій Білий працював виконавчим директором у ЛКП «Львівелектротранс» та був позаштатним радником міського голови Львова.

Юрій Діль очолив Управління безпеки міста Львівської міськради 29 травня 2017 року. До того, із липня 2016 року він очолював ЛКП «Муніципальна дружина», яке 14 вересня 2021 року було перейменоване на ЛКП «Муніципальна варта».

comments powered by HyperComments