Роман Назаровець пішов із посади директора «Шевченківського гаю»

Середа, 3 березня 2021, 10:02
Виконувачем обов’язків керівника Музею народної архітектури і побуту буде Сергій Ципишев
Роман Назаровець пішов із посади директора «Шевченківського гаю»

Роман Назаровець, який багато років очолював Музей народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького, більш відомий, як «Шевченківський гай» вирішив звільнитися із займаної посади. Про це повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці в соцмережі «Фейбсук».

«Керівник Музею народної архітектури і побуту у Львові імені К. Шептицького Роман Назаровець прийняв рішення перейти на інше місце праці. Відповідну заяву сьогодні він передав в управління культури. Хочу подякувати пану Роману за втілені проекти.

В. о. керівника музею буде заступник директора Сергій Ципишев. І також буде розпочато процес оголошення конкурсу на керівника/керівницю музею», – повідомив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Зазначимо, що Роман Назаровець очолював Музей народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького із 2013 року. Деякий час паралельно очолював парк «Знесіння». У 2015 році балотувався у депутати від політсили Андрія Садового «Самопоміч».

comments powered by HyperComments