У Львові «трамваї на Сихів» курсують тільки до зупинки «Центр Довженка»

Понеділок, 1 березня 2021, 10:40
За повідомленням ЛКП «Львівелектротранс», трамвайні маршрути № 4 і 8 вкорочено «у зв’язку із технічними причинами
У Львові «трамваї на Сихів» курсують тільки до зупинки «Центр Довженка»

Як повідомила речниця ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Мельник, трамвайні маршрути № 4 і 8 станом на 10:33 1 березня 2021 року курсують тільки до проміжного розворотного кільця «Центр Довженка» «у зв’язку з технічними причинами». Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Трамвайний маршрут № 4 тимчасово курсує від Залізничного вокзалу до Центру Довженка, а трамвайний маршрут № 8 – від площі Соборної до Центру Довженка.

У повідомленні, опублікованому на сайті ЛМР йдеться що «про завершення робіт та відновлення курсування відповідно до графіку буде додатково повідомлено», проте про причину призупинення курсування трамваїв маршрутів № 4 і 8 до кінцевої «вул. Вернадського» не повідомляється.

Зазначимо, що учора «Справжня Варта» повідомляла про зсув грунту насипу розворотного кільця трамвайних маршрутів № 4 і 8 на Сихові. Зсув виявила місцева мешканка Зоряна Богоніс. Зазначимо, що це уже другий випадок зсуву грунту на насипу розворотнього кільця «трамвая на Сихів». Перший зсув грунту тут трапився в кінці 2019 року після рясних дощів.

Чи пов’язана зупинка руху трамваїв маршрутів № 4 і 8 до кінцевої «вул. Вернадського» із виявленим зсувом грунту в районі розворотного кільця наразі невідомо.

comments powered by HyperComments