Садовий назвав будівництво шляхопроводу на вул. Шевченка – Ковча одним із приоритетів

Четвер, 25 лютого 2021, 12:06
Тема будівництва цього шляхопроводу виникла через плани будівництва нової ділянки об’їзної дороги міста Львова
Садовий назвав будівництво шляхопроводу на вул. Шевченка – Ковча одним із приоритетів

Під час сьогоднішнього пленарного засідання сесії Львівської міськради, міський голова Львова Андрій Садовий розповів про плани продовження будівництва об’їзної дороги міста Львова. Крім того, він згадав про важливість для міста Львова будівництва шляхопроводу на перехресті вулиць Тараса Шевченка та Омеляна Ковча – цей шляхопровід планують збудувати під час цієї каденції ради і міського голови.

«Як мене проінформував керівник «Укравтодору», у третьому кварталі цього року вже мають розпочатися роботи по будівництву об'їзної дороги, яка закриє коло над містом Львовом, через що зараз найбільше страждає Шевченківський район. Це буде добрий знак.

Щодо шляхопроводу на перехресті вул. Шевченка –  вул. Ковча, то це для нас дійсно є одним з пріоритетних завдань. І в рамках цієї каденції ми однозначно його збудуємо.

Чи вдасться розпочати роботи у цьому році? Спільно будемо приймати рішення. Адже при роботі над бюджетом всі бачать, що нам би ще 3−4 млрд грн, і все було б добре.

Тільки, де їх взяти?

Та я оптиміст, і думаю, що ми це зробимо однозначно», – розповів Андрій Садовий.

Як уже зазначала «Справжня Варта», замовником із будівництва згаданого шляхопроводу виступає ЛКП «Львівавтодор», яке уже провело тендер на будівництво шляхопроводу – його було оголошено 8 вересня 2020 року. Під час електронного аукціону, який відбувся 28 вересня 2020 року, переможцем тендеру стала компанія ТзОВ «РБП «Транс-Мост», яка зголосилася збудувати цей шляхопровід за майже 38 мільйонів гривень. В той же час, ЛКП «Львівавтодор» 11 грудня 2020 року уклала договір на будівництво шляхопроводу на вулиці Шевченка-Ковча із іншим учасником тендеру – ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яке правило за будівництво шляхопроводу на понад 1 мільйон 300 тисяч гривень більше, а ніж «РБП «Транс-Мост».

comments powered by HyperComments