У міському пологовому будинку № 1 міста Львова відкрили амбулаторне клініко-діагностичне відділення

Четвер, 25 лютого 2021, 10:33
У відділенні працюють кабінети акушера-гінеколога, психотерапевта, консультативний кабінет, кабінет неонатаологічно-педіатричного консультування та є ліжка денного стаціонару
У міському пологовому будинку № 1 міста Львова відкрили амбулаторне клініко-діагностичне відділення

У КНП «Пологовий клінічній будинок № 1 м. Львова», що на вулиці Мечникова, 14, розпочало роботу клініко-діагностичне амбулаторне відділення з ліжками денного стаціонару. Там діють кабінети акушер-гінеколога, психотерапевта, консультативний кабінет та неонатологічно-педіатричне консультування. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У новому клініко-діагностичному амбулаторному відділенні можна отримати такі медичні послуги:

1. Кабінет акушер — гінеколога: тут здійснюється супровід жінки під час вагітності до пологів та після пологовому періоді; профілактичні огляди спрямовані на збереження репродуктивного здоров’я; профілактику небажаної вагітності та консультування з питання планування сім'ї; профілактику та лікування інфекцій, які передаються статевим шляхом та лікування гінекологічних захворювань.

2. Кабінет психотерапевта: супровід психолога під час вагітності;  психологічна підготовка до пологів; післяпологова реабілітація; консультування щодо психологічних складнощів у жінок пов’язаних з непліддям; супровід жінки, що зазнала перинатальну втрату або народила дітей з вродженими вадами розвитку; психологічна підтримка і корекція в преклімактеричному і клімактеричному періодах.

3. Консультативний кабінет: консультація спеціалістів (терапевт, кардіолог, дитячий невролог); проведення ЕХО серця, УЗД внутрішніх органів, УЗД судин нижніх кінцівок, Rh-обстеження, енцефалографія, кольпоскопія тощо.

4. Неонатологічно — педіатричне консультування (катамністичний кабінет): огляд дітей, які потребують консультації від 0 до 2-х років.

Запис пацієнтів у відділення здійснюється за телефоном 067-384-84-74.

comments powered by HyperComments