У п’ятницю у Львові для прибирання від снігу перекриватимуть окремі вулиці

П'ятниця, 12 лютого 2021, 09:24
У прес-службі Львівської міськради повідомили, що сьогодні зранку на прибиранні снігу в місті працювало 97 спецавтомобілів
У п’ятницю у Львові для прибирання від снігу перекриватимуть окремі вулиці

У Львові зранку 12 лютого на прибиранні міста від снігу працювало 97 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 1 машина були на чергуванні. Для посипання вулиць використано 356 м куб піскосуміші та 16 тонн реагентів і солі. Всі комунальні служби продовжують працювати. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Я об'їхала місто з 6 години ранку, і можу сказати, що місто прибрано добре. Магістралі дуже добре розчищені, і зараз прибираємо внутріквартальні дороги.

Галицький район з поліцією перекриває невеличкі вулички і буде вивозити сніг; Сихівський район перекриває вул. Липову Алею і теж буде вивозити сніг, патрулі будуть працювати також – залучено 6 патрулів: будемо чистити магістральні і внутріквартальні дороги, будуть працювати евакуатори. Працівники управляючих компаній обходять зараз і дивляться, де є бурулі і нависання снігу, і обгороджують ці місця, і потім будуть їх збивати. Вночі працювали відповідальні від всіх районних адміністрацій і департаменту.

Сьогодні транспорт виїжджає в режимі вихідного дня: 60% приватного транспорту і 100% транспорту АТП-1. Трамваї теж курсують в режимі вихідного дня. Проблем з виїздом громадського транспорту немає», – прокоментувала Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Повідомляється, що підйом вулиці Липова Алея від вулиці Стуса до вулиці Дністерської перекриваьтимуть із 10:00 до 11:30. Відтак упродовж дня перекриватимуть для руху транспорту й інші вулиці, аби прибрати їх та вивезти сніг.

comments powered by HyperComments