У Львові другий за добу інцидент із задимленням громадського транспорту – на цей раз із автобусом

Вівторок, 9 лютого 2021, 09:03
Задимлення сталося у автобусі «Solaris» приватного перевізника «Міра і К», який працював на 14-му автобусному маршруті у Львові
У Львові другий за добу інцидент із задимленням громадського транспорту – на цей раз із автобусом

Сьогодні, 9 лютого 2021 року зранку у Львові сталося задимлення у салоні автобуса «Solaris» польського виробництва, який працював на автобусному маршруті № 14. Цей маршрут обслуговує приватний перевізник ТзОВ «Міра і К». За повідомленням депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, трапунок стався біля 08:10 ранку на вулиці Ряшівській. У фейсбук-спільноті «Варта 1» він опублікував відео з місця події, відзначивши, що автобус працює на природному газу, тому його займання дуже небезпечне.

Інцидент із автобусом, який працював на маршруті № 14 прокоментували в Управлінні транспорту Львівської міськради.

«Відомо, що в автобусі на маршруті 14 спочатку трапилось задимлення, усіх пасажирів евакуювали, потім почалось загоряння. Автобус був на маршруті. Це машина марки «Соляріс», яку недавно купив приватний перевізник», – цитує начальника Управління транспорту Ореста Олеськіва прес-служба Львівської міськради. Зазначається, що під час інциденту в автобусі ніхто не постраждав.

Як пізніше стало відомо, займання автобуса насправді не було – у машині пошкодився патрубок антифризу, що спричинилло значне випаровування, а не задимлення.

Зазначимо, що учора ввечері на розі вулиць Коперника і Бандери сталося задимлення в кабіні трамвайного вагона № 1123, який працював на маршруті № 2. Це задимлення переросло у пожежу, в результаті якого за кільканадцять хвилин вигоріла кабіна водія. Пожежу в кабіні трамвая було ліквідовано рятувальниками ДСНС. Попередня причина пожежі – займання високовольтного щитка в кабіні трамвая.

Відео - Ігор Зінкевич, "Варта 1".

comments powered by HyperComments