У центрі Львова задимівся трамвайний вагон. Задимлення переросло у пожежу (ФОТО, ВІДЕО)

Понеділок, 8 лютого 2021, 19:31
Інцидент стався на розі вулиць Бандери і Коперника, пасажирів у салоні вагона на момент пожежі не було
У центрі Львова задимівся трамвайний вагон. Задимлення переросло у пожежу (ФОТО, ВІДЕО)

У центрі Львова, на перехресті вулиць Степана Бандери і Коперника біля 19:20 задимівся трамвайний вагон № 1123, який курсував на 2-му трамвайному маршруті. Світлину із місця події розмістив в фейсбук-спільноті «Варта 1» користувач Володимир Тузяк.

Як видно із фото, задимлення сталося в кабіні водія. У салоні вагона на момент знімання пасажирів не було. Зазначимо, що в кабіні водія за виключенням ввідного кабелю і обігрівача кабіни, високовольтного силового обладнання немає.

Зазначимо, що вагон із № 1123 у 2017 році пройшов капітально-відновлювальний ремонт із рестайлінгом.

Доповнено. Інтернет-видання "4-та студія" розмістила на "Youtube" відео, із якого видно, що задимлення переросло у пожежу в кабіні трамвайного вагона. На місці працюють рятувальники. Відео свідчить, що кабіна вагона вигоріла вшент.
Доповнено: О 20:15 на офіційному сайті Львівської міськради опубліковано повідомлення про пожежу в трамваї № 1123. За словами речниці ЛКП «Львівелектротранс» Ольги Мельник, займання вагона сталося о 19:21 8 лютого 2020 року у кабіні водія. За попередньою інформацією зайнявся високовольтний щиток. На місце події оперативно прибули рятувальники, працівники технічного відділу та служби безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс».

Займання протягом декількох хвилин було ліквідоване, вагон відтранспортований в депо.

Потерпілих внаслідок події немає.

За фактом події у ЛКП «Львівелектротранс» призначене службове розслідування для встановлення причин поломки.

Із світлин видно, що у вагона вигоріла кабіна водія, в т.ч. знищено вогнем пульт керування. Також знищено передній маршрутовказівник та одне бічне скло салону.

Фото і відео - Володимир Тузяк, "4-та студія"., Ольга Мельник.

comments powered by HyperComments