Тимчасово вільні кошти бюджету Львівської МТГ кластимуть на депозити в державні «Укргазбанк» та «Укрексімбанк»

Середа, 20 січня 2021, 18:05
Ці два державні банки запропонували найвищу відсоткову ставку по депозитам
Тимчасово вільні кошти бюджету Львівської МТГ кластимуть на депозити в державні «Укргазбанк» та «Укрексімбанк»

У Львові вільні кошти, які утворюються на рахунках бюджету Львівської МТГ кластимуть на депозити до двох державних банків, які запропонували найвищу відсоткову ставку по депозитам. Таке рішення сьогодні, 20 січня 2021 року прийняла на своєму засіданні конкурсна комісія з розміщення тимчасово вільних коштів на рахунках бюджету. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради із посиланням на Департамент фінансової політики.

Свої пропозиції на участі із розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів подали чотири банки: філія АТ «Державний експрортно-імпортний банк України» («Укрексімбанк») у м. Львові;  Львівське обласне управління ПАТ АТ «Державний ощадний банк України» («Ощадбанк»), Львівська обласна дирекція АБ «Укргазбанк» та Західне ГРУ АТ КБ «Приватбанк».

«За результатами проведеного конкурсу переможцями визначено два банки, АТ «Укргазбанк» та АТ «Державний експортно-імпортний банк України», які запропонували однакову найвищу відсоткову ставку 6,0% за вкладом (депозитом) на 2021 рік.

Додатково інформуємо, що АТ «Державний ощадний банк України» та АТ КБ «Приватбанк» запропонували відсоткову ставку 5,5% річних», – проінформували у міському Департаменті фінансової політики.

comments powered by HyperComments