У Львові триває реконструкція вулиці Богдана Хмельницького (ФОТО)

Фото: Роман Балук, прес-служба ЛМР  |  П'ятниця, 15 січня 2021, 18:20
Підготовчі роботи тривають на ділянці від вулиці Олійної до вулиці Липинського
У Львові триває реконструкція вулиці Богдана Хмельницького (ФОТО)

Як і у випадку вулиці Степана Бандери, реконструкція вулиці Богдана Хмельницького у Львові триває і взимку. У ЛКП «Львівавтодор» повідомили, що із 11 січня 2021 року відновлено ремонтні роботи на ділянці вулиці Богдана Хмельницького від вулиці Олійної до вулиці Липинського. Ця ділянка вважається найскладнішою. Зараз підрядна організація – турецьке ТзОВ «Онур» веде тут підготівельні роботи. Про це пише прес-служба Львівської міськради.

 «На вул. Б. Хмельницького ремонтні роботи розпочалися з 8 травня 2020 року. Термін виконання робіт, згідно з проектом, – 28 місяців.

Минулого року нам вдалося виконати дуже великий об'єм робіт — від вул. Опришківської (вул. Промислова) до вул. Олійної вулиця відремонтована. Залишаються ще незначні роботи з благоустрою на відрізку від вул. Механічної до вул. Олійної.

З 11 січня розпочалися роботи на ділянці від вул. Олійної до вул. Липинського. Зараз підрядник проводить підготовчі роботи — завозить техніку, будівельні матеріали, встановив тимчасові знаки, копають траншею для водопроводу та розпочинають демонтаж дорожнього полотна», – повідомив Олексій Хміль, речник ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, роботи на вул. Б. Хмельницького виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» складає 175,4 млн. грн. Проект реконструкції вулиці Богдана Хмельницького був розроблений ЛКП «Інститут просторового розвитку».

comments powered by HyperComments