За словами Садового, які саме вулиці Львова будуть ремонтувати у 2021 році стане відомо після прийняття бюджету розвитку

Понеділок, 28 грудня 2020, 17:30
Бюджет міста Львова на 2021 рік, зокрема і бюджет розвитку завтра розглядатиме Львівська міська рада на сесії
За словами Садового, які саме вулиці Львова будуть ремонтувати у 2021 році стане відомо після прийняття бюджету розвитку

За словами міського голови Львова Андрія Садового, наразі планів щодо ремонтів вулиць у місті Львові на наступний рік є багато, однак остаточний перелік доріг буде сформований у бюджеті розвитку на 2021 рік. Однозначно будуть продовжені ремонту вулиць Богдана Хмельницького та Степана Бандери – тут роботи триватимуть і узимку. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«По вул. Богдана Хмельницького ми з початку січня розпочинаємо другий етап робіт і наступного року плануємо її повністю відкривати, як і вул. Шевченка, вул. Бандери.

Зараз ми працюємо над бюджетом, у вівторок має бути сесія, де ми будемо розглядати загальний фонд, на кінець місяця вийдемо на бюджет розвитку і вже будемо бачити, де ми є щодо кількості доріг, які можна буде планувати на 2021 рік. Роботи дуже багато – вул. Мазепи, Грінченка, Миколайчука і трамвайне сполучення до лікарні, також вул. Замарстинівська, у проекті є вул. Суботівська з Рясне на Левандівку – все, що заплановане у програмі Львів 24/7, має бути повністю виконано», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зауважимо, що раніше міський голова Львова також прогнозував проведення у 2021 році капремонту вулиці Старознесенської, яка поєднує мікрорайони Підзамче та Кривчиці. Довжина цієї вулиці – понад 2 кілометри, але зараз по ній не курсує ніякий громадський транспорт.

comments powered by HyperComments