У Львові у вівторок на низці вулиць Залізничного і Франківського районів не буде води

Понеділок, 28 грудня 2020, 12:31
На вулиці Степана Бандери пере підключатимуть новозбудований водогін діаметром 225 мм. Роботи триватимуть із 09:00 до 19:00
У Львові у вівторок на низці вулиць Залізничного і Франківського районів не буде води

На вулиці Степана Бандери тривають роботи із реконструкції дороги і підземних комунікацій. Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», у вівторок 29 грудня 2020 року проводитимуться роботи із перепідключення новозбудованого водопроводу діаметром 225 мм. Відтак з 09.00 до 19.00 год буде припинено подачу води до частини Франківського та Залізничного районів. Про це пише прес-служба Львівської міської ради.

Через ремонтні роботи узагалі буде призупинено подачу води на такі вулиці: Степана Бандери, Русових, Коновальця (№ 4 − 20, 1 − 23), Японська, Київська, Єфремова (№ 20 − 32, 1 − 37), Новий Світ, Глибока, Карпінського, Архітекторська, Брюлова, Бібліотечна, Соломії Крушельницької, Матейка, Технічна, Новаківського, Устияновича, Професорська, Митрополита Андрея.

Подача води з пониженим тиском (до другого поверху) буде здійснюватись до вулиць: Київська, Івана Нечуя-Левицького, Антоновича, Коновальця (від №25 і №22 до кінця вулиці), Здоров'я, Чупринки, Кольберга, Вербицького, І. Богуна, Дорошенка, Листопадового Чину.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.

comments powered by HyperComments