У Львові 29 грудня «Пікардійська терція» презентує нову інклюзивну рідзв’яну програму «Казка на білих лапах»

Субота, 26 грудня 2020, 14:39
Разом із солістами «Пікардійської терції» в ролях персонажів вертепу співатимуть талановиті незрячі діти з різних регіонів України
У Львові 29 грудня «Пікардійська терція» презентує нову інклюзивну рідзв’яну програму «Казка на білих лапах»

У вівторок, 29 грудня 2020 року у Львові на сцені Центру імені Олександра Довженка на Сихові вокальна формація «Пікардійська терція» представить нову пісенну різдвяну програму «Казка на білих лапах». Унікальність цієї програми у тому, що із «піккардійцями» у ролі персонажів вертепу співатимуть талановиті незрячі діти з різних куточків України: Львова, Харкова, Дніпра, Миколаєва, Рівного, Тернополя, Івано-Франківська.

«Лише незрячі діти, що по-особливому відчувають світ довкола себе, могли з такою чуттєвістю і щемом передати дух Різдва і зміст тих пісень, які вони виконуватимуть як солісти «Піккардійської терції». Родзинкою вечора будуть цілком нові емоції, що вразять і підкорять глядача», – розповів автор проекту, соліст «Піккардійської терції» Ярослав Нудик.

У концертній програмі «Казка на білих лапах» прозвучать відомі хіти «Піккардійської терції», крім того відбудуться прем’єри 9 нових пісень. Їх виконуватимуть незрячі діти, віком від 5 років як солісти «Піккардійської терції».

«Один настрій і спільне відчуття дива. Дитяча безпосередність і незмінний «Піккардійський» звук. Різдвяна казка, що залишиться в серці кожного, хто її почує, адже вона сповнена дитячою наївністю та щирістю і Піккардійським багатоголоссям та професіоналізмом», – додала Оксана Потимко, незряча координаторка проекту.

Організатором шоу «Казка на білих лапах» виступає Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ». Фінансову допомогу надало Управління культури Львівської міської ради.

Організатори зазначають, що перша репетиція програми відбудеться у Центрі Довженка 28 грудня із 12:00, генеральна репетиція – 29 грудня із 16:00. Отож, журналістів запрошують поспілкуватися із учасниками «Казки на білих лапах» під час репетицій і в цей час зробити зйомку сюжетів.

Контактні особи: Оксана Потимко, координаторка заходу: 0972440684, 0500245464; Ярослав Нудик, автор проекту: 0979223234, 0505228482.

comments powered by HyperComments