Національний Корпус завітав під СБУ з вимогами

Четвер, 24 грудня 2020, 15:28
Активісти вимагають ефективної боротьби з колаборантами.
Національний Корпус завітав під СБУ з вимогами

"Сьогодні, 24 грудня, у Львові Нацioнальний Kopпус провів акцію-перформанс “2021-й - рік боротьби з колаборантами”. Націоналісти прийшли під стіни кількох установ: управління СБУ у Львівській області, Прокуратури Львівської області та Головного управління національної поліції у Львівській області. Біля кожного відомства лунав заклик до працівників боротися з колаборантами в Україні.

Працівників СБУ, ГУ НП у Львівській області та прокуратури привітали з прийдешніми святами, передавши вітального листа з побажаннями щодо роботи на ниві протидії п’ятій колоні у 2021 році. Адже сьогодні ми бачимо дивовижну толерантність держави до московської агентури. Час покласти край такій ситуації.

Під адмінбудівлями виступали спікери, які підсумовували (без)діяльність влади щодо колаборантів. Представники від кожної установи прийняли лист від організаторів акції та подякували за небайдужість.

Новий рік - це час для боротьби з колаборантами, які в умовах війни захищають і підтримують інтереси країни-агресора. До того ж ці персонажі в українському інформаційному просторі пишаються своєю антиукраїнською діяльністю і дають про це знати через проросійські ЗМІ. Безкарність розв’язує руки колаборантам. Це реальна загроза для національної безпеки держави, яка з кожним тижнем бездіяльності влади стає дедалі більшою. Ми переконані, що на наступний рік колаборанти мають нарешті отримати покарання і відчути, що їм не місце в Україні",  -пишуть на сторінці голови штабу НК Богдана Четоміра.

comments powered by HyperComments