Мерія міста Львова придбала 5 нових авто для поліцейських

Четвер, 24 грудня 2020, 15:42
Загалом Головне Управління Нацполіції України у Львівській області отри мала 16 автотранспортних засобів, в тому числі 1 автобус і 1 квадроцикл. 5 легковиків подарувала Львівська міська рада
Мерія міста Львова придбала 5 нових авто для поліцейських

Головне Управління Національної поліції України у Львівській області сьогодні отримало 16 нових автівок, серед яких 14 легковиків, 1 автобус і 1 квадроцикл. Півдесятка легковиків передала поліціянтам Львівська міська рада. Як зауважив міський голова Львова Андрій Садовий, це значно збільшить швидкість виїздів правоохоронців за викликами. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Думаю, після сьогоднішнього дня, швидкість виїзду за викликом збільшиться автоматично. Місто помагало і буде помагати поліції, бо ми разом, і маємо спільну відповідальність за нашу країну», – зазначив під час передачі автомобілів Андрій Садовий.

Автомобілі, що їх передала Нацполіції Львівська міська рада, обійшлися бюджету міста Львова у 2,5 мільйони гривень. Решту автомобілів, які отримало ГУ Нацполіції Львівщини, придбано самою Нацполіцією і благодійним фондом «Безпека». Автомобілі розподілять між поліцейськими підрозділами Львова і Львівщини.

«В мене до вас велике прохання: під час виконання поставлених завдань і свого професійного обов’язку, бережіть це майно, яке вам довірили, для служіння громаді міста», – звернувся до працівників поліції Василь Віконський, начальник Головного управління Національної поліції України у Львівській області.

comments powered by HyperComments