Головна ялинка Львова учора прибула із Дрогобиччини (ФОТО, ВІДЕО)

Вівторок, 15 грудня 2020, 10:35
Сьогодні почнеться процес прикрашання головної новорічної ялинки міста Львова
Головна ялинка Львова учора прибула із Дрогобиччини (ФОТО, ВІДЕО)

Учора до Львова із Дрогобицького лісництва привезли головну новорічну ялинку міста, яку встановили на проспекті Свободи біля Львівської опери. Вже сьогодні ялинку почнуть прикрашати, а офіційно запалять на ній святкову ілюмінацію традиційно 18 грудня, напередодні Дня святого Миколая. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 «До Львова привезли ялинку із Дрогобицького лісництва. Її висота понад 18 метрів. Вона стоятиме традиційно біля Львівського оперного театру на оновленій площі.

Прикрашати ялинку ми будемо в стилі попередніх років. Оскільки попередні 2 роки наша ялинка була визнана найкращою в Україні, ми залишаємо минулорічну ілюмінацію, яку ми й купляли з розрахунку на те, що вона буде використовуватись багато років. Засвічувати її ми будемо традиційно 18 грудня, проте цього року це відбуватиметься не так масово. Через карантинні обмеження кількість людей на заході буде обмеженою, проте всі охочі зможуть переглянути дійство онлайн о 18.00 год», – розповіла Наталія Бунда, директорка департаменту розвитку ЛМР.

Також посадовиця наголосила, що 24 грудня на площі Ринок встановлять різдвяну шопку за участі етно-гурту KYRBASY, а 6 січня виноситимуть Дідуха. У Новорічну ніч жодних заходів не планується, щоб не створювати великого скупчення людей.

Фото – прес-служба Львівської міськради, Роман Балук, відео – Андрій Андрух.
 

comments powered by HyperComments