У суботу та неділю у Львові асфальтуватимуть ділянку Личаківської

П'ятниця, 4 грудня 2020, 10:05
Верхній шар асфальту будуть укладати на ділянці від дріжджового заводу «Ензим» до вулиці Букової
У суботу та неділю у Львові асфальтуватимуть ділянку Личаківської

У Львові нарешті завершують капітальний ремонт вулиці Личаківської – як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», 5 – 6 грудня на ділянці від дріжджового заводу «Ензим» до вулиці Букової підрядник – ТзОВ «Автомагістраль-Південь» буде стелити верхній шар асфальту. Відповідно ділянка буде закрита для проїзду. Про це пише прес-служба Львівської міськради.

Завтра, орієнтовно з 09.00 год розпочнуться роботи з асфальтування на вул. Личаківській. На відрізку від «Ензиму» до вул. Букової підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь» буде стелити верхній шар асфальту. Роботи триватимуть два дні – у суботу та неділю.

Об'їзд дороги буде здійснюватися за попередньою схемою, тобто через село Лисиничі.

Просимо вибачення за тимчасові незручності», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, що загальна вартість виконання робіт по капремонту вулиці Личаківської, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Автомагістраль-Південь», –  160,3 млн грн. Керівниця ЛКП «Львівавтодор» у липні цього року обіцяла, що роботи із капремонту вулиці Личаківської підрядник завершить до кінця літа цього року. Проте ремонтні роботи затягнулися до кінця року – за офіційною версією не було враховано каналізування житлових будинків.

comments powered by HyperComments