У Львові опівдні почалося засідання Тимчасової президії Львівської міської ради

Вівторок, 1 грудня 2020, 12:32
Мета засідання – підготовка та запуск повноцінної роботи новобраних Львівської міської ради та міського голови
У Львові опівдні почалося засідання Тимчасової президії Львівської міської ради

Сьогодні, 1 грудня 2020 року опівдні в малій сесійній залі Львівської Ратуші розпочалося офіційне засідання Тимчасової президії Львівської міської ради. Його метою є підготовка та запуск повноцінної роботи новобраних Львівської міської ради та міського голови. Про це «Справжня Варта» дізналася із повідомлення прес-служби фракції «Європейської Солідарності» у Львівській міськраді.

Повідомляється, що члени Тимчасової президії та керівники фракцій у новій Львівській міськраді провели зустріч із новообраним міським головою Андрієм Садовим з метою виробити спільну позицію та алгоритм подальших дій роботи Львівської міської ради.

На жаль, зустріч не дала жодного конструктиву, а новообраний міський голова свідомо блокує роботу міської ради. Зокрема, він намагається продовжити політику, яку реалізовував у 2020 році – управляти містом самостійно, без погодження своїх дій із депутатами. Відзначимо, що остання сесія Львівської міської ради проводилась ще на початку вересня, а до того аж у квітні.   

Новобрана Львівська міська рада розпочала роботу минулого тижня в межах чинного законодавства – Територіальна виборча комісія оголосила результати виборів та скликала першу установчу сесію. Це все чітко прописано в законодавстві. Натомість Андрій Садовий та його команда саботували перше засідання міської ради, а депутатів звинуватили в узурпації влади, що є абсурдом по своїй суті.

«Натомість, ми новообрані депутати Львівської міської ради відкрито демонструємо бажання почати працювати на благо громади Львова. Робота органів місцевого самоврядування є вкрай важливою враховуючи пандемію COVID-19, а також гарячий період підготовки та ухвалення бюджету на 2021 рік, який повинен врахувати потреби усіх мешканців, які постраждали від карантину та економічної кризи.

Запрошуємо представників ЗМІ сьогодні ознайомитись з роботою Тимчасової президії Львівської міської ради та особисто переконатись в тому хто насправді блокує роботу органів місцевого самоврядування. Ми, депутатський корпус Львівської міської ради, завжди відкриті у своїй роботі», – йдеться у повідомленні.

comments powered by HyperComments