У Львові сьогодні вночі зайнявся автомобіль «Volkswagen Passat»

Понеділок, 30 листопада 2020, 11:53
Вогнем пошкоджено два легковика, які були припарковані поруч – «ЗАЗ-965» та «Audi 80»
У Львові сьогодні вночі зайнявся автомобіль «Volkswagen Passat»

Сьогодні вночі надзвичайники Львова гасили пожежу у моторному відсіку легковика «Volkswagen Passat». Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області.

Повідомляється, що 30 листопада о 03:23 год до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Volkswagen Passat» по вул. Виговського.

До місця події негайно направлено вогнеборців 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Львова. По прибуттю до місця події з’ясувалось що моторний відсік «Volkswagen Passat» охоплений вогнем та від впливу високої температури відбулось пошкодження поруч припаркованих «ЗАЗ-965» та «Audi 80».

Вогнеборці негайно приступили до ліквідації пожежі. Завдяки професійним діям вогнеборців вдалось зупинити розповсюдження полум’я та ліквідувати пожежу.

Внаслідок займання знищено автомобіль «Volkswagen Passat», пошкоджено двері автомобіля «ЗАЗ-965» та переднє ліве крило,бампер, фару автомобіля «Audi 80». Врятовано 2 автомобіля.

Пожежу локалізовано о 03:37 год. та повністю ліквідовано о 03:44 год.

До ліквідації займання залучили 2 одиниці спецтехніки та 7 чоловік особового складу. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Причини та обставини події встановлюють фахівці.

comments powered by HyperComments