Надзвичайники Львівщини отримали нові аварійно-рятувальні автомобілі «Ford Ranger»

Середа, 25 листопада 2020, 11:01
Учора рятувальники регіону отримали іще два спеціальні аварійно-рятувальні автомобілі легкового типу САРМ-Л
Надзвичайники Львівщини отримали нові аварійно-рятувальні автомобілі «Ford Ranger»

Учора, 24 листопада рятувальники Львівщини отримали ще  2 спеціально аварійно-рятувальні автомобілі легкового типу САРМ-Л. Автомобілі закуплені в рамках Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

Спеціальні аварійно-рятувальні машини на базі шасі «FORD RANGER» призначені для забезпечення дій рятувальників під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, заходів щодо пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Позашляховики укомплектованi усім необхідним обладнанням, а саме: гідравлічним аварійно-рятувальним обладнанням (різак, розжим, домкрати), пневматичним аварійно-рятувальним обладнанням (пневматичні подушки), первинними засобами пожежогасіння, системами стабілізації пошкоджених транспортних засобів, аварійно-рятувальними засобами малої механізації, шанцевим інструментом, засобами навігації та оповіщення, освітлювальною установкою, аварійно-сигнальними ліхтарями, допоміжним обладнанням.

Тому для рятувальників, які працюють на місці ДТП, дані авто дадуть змогу оперативніше реагувати на надзвичайні події і їх ліквідовувати та професійно надавати постраждалим допомогу.
І вже сьогодні нові автівки виїдуть на бойове чергування.

comments powered by HyperComments