Секретарем Львівської міськради може стати Мар’ян Лопачак від «Свободи»

Вівторок, 24 листопада 2020, 17:08
Таку пропозицію сьогодні озвучив представник «Європейської солідарності» Петро Адамик
Секретарем Львівської міськради може стати Мар’ян Лопачак від «Свободи»

Сьогодні, під час засідання сесії Львівської міської ради представник «ЄС» Петро Адамик запропонував обрати на посаду секретаря ЛМР представника ВО «Свобода» Мар’яна Лопачака, як «рівновіддаленого від влади».

Зазначимо, що пропонувати кандидатуру на посаду секретаря Львівської міськради має право міський голова, а міська ТВК наразі іще веде підрахунок голосів і результатів обрання нового міського голови не оголосила. В той же час, якщо міського голову не обрано, кандидата на посаду секретаря ради може внести половина від складу ради. Також депутати зможуть висувати свою кандидатуру на посаду секретаря ради у тому випадку, якщо двічі кандидата від мера «прокатять» піл час голосування.

Зазначимо, що Мар’ян Лопачак є досвідченим депутатом, він працював і у попередньому складі ради. Раніше громадський активіст, голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига прогнозував можливість обрання секретарем ради Ігоря Зінкевича, лідера «Варти». Сам Зінкевич, щоправда, про бажання стати секретарем ради ніколи не говорив.

comments powered by HyperComments