Львівська міська дитяча лікарня на Пилипа Орлика отримала пересувний комп’ютерний рентгенограф

П'ятниця, 20 листопада 2020, 10:05
Нове медичне обладнання придбали за кошти міського бюджету Львова
Львівська міська дитяча лікарня на Пилипа Орлика отримала пересувний комп’ютерний рентгенограф

За кошти міського бюджету для міської дитячої клінічної лікарні Львова придбали пересувний апарат для комп’ютерної рентгенографії «Transportix». Цей надсучасний пристрій дозволить максимально швидко і якісно робити обстеження, при мінімальному променевому навантаженні. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Прилад, який тепер буде у відділенні реанімації новонароджених та недоношених дітей, оснащений спеціалізованою цифровою системою візуалізації даних, що дозволяє оперативно надавати високотехнологічну рентгендіагностичну допомогу, і вже за 1 хвилину після виконання знімків, починати аналізувати результати обстеження.

Як зазначають у дитячій лікарні, також, завдяки сумісності з сучасними телекомунікаційними системами передачі даних, результати обстеження найменших пацієнтів стали доступні для консультацій найкращими профільними спеціалістами з усього світу.

До слова, цей апарат комп’ютерної рентгенографії, завдяки новітнім технологіям, дозволяє в рази зменшити променеве навантаження на пацієнтів, що особливо важливо для дітей.

 

comments powered by HyperComments