У Львові «Гаряча лінія міста» і далі приймає звернення від підприємців

Неділя, 15 листопада 2020, 13:04
Попри урядову постанову про запровадження в Україні «карантину вихідного дня», виконком ЛМР прийняв рішення про скасування суботи і неділі, як вихідних днів для низки галузей економіки
У Львові «Гаряча лінія міста» і далі приймає звернення від підприємців

За словами Андрія Москаленко, заступника міського голови Львова з питань розвитку, сьогодні Центр підтримки підприємництва продовжує працювати, оскільки суботу і неділю у Львові, згідно з рішенням виконавчого комітету, визначено як робочі дні. Також мобільні бригади юристів за потреби готові здійснювати виїзди за викликами.

Як і вчора, сьогодні з 08.00 год ранку в мерії працюють фахівці, які консультують підприємців щодо роботи в умовах карантину та виконання рішення виконавчого комітету Львівської міської ради про оголошення робочих днів. Відтак, «Гаряча лінія міста» за номером 1580 приймає дзвінки, а працівники юридичного департаменту та департаменту економічного розвитку надають консультації. Також в мерії створені окремі мобільні бригади, які оперативно виїжджають на виклики підприємців.

«Учора колегами з Центру підтримки підприємництва та юридичного департаменту було надано близько 500 консультацій. Також було здійснено близько 50 виїздів безпосередньо на ринки, в кафе, магазини, де надавалась первинна правова допомога.

Сьогодні Центр підтримки підприємництва продовжує працювати, оскільки суботу і неділю у Львові, згідно з рішенням виконавчого комітету, визначено як робочі дні, і сьогодні ряд закладів продовжують працювати. Люди телефонують, запитують, надаємо консультації. Очікуємо, що з години 12.00, очевидно, більша частина закладів буде відчинятися», – розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Водночас заступник міського голови Львова наголосив, що такий формат роботи Центру підтримки підприємництва та юристів мерії забезпечуватимуть у всі суботи на неділі до 30 листопада, оскільки таким є рішення виконавчого комітету.

«Рішення виконавчого комітету прийняте до 30 листопада 2020 року, тому власне формат роботи буде такий збережений як і зараз», — додав посадовець.

Зазначимо, що у Львівській обласній державній адміністрації попередили підприємців про покарання за порушення вимог урядової постанови, яка запроваджує в Україні «карантин вихідного дня». Крім того Національна поліція Львівщини учора припинила роботу майже чверті тисячі суб’єктів підприємницької діяльності, які порушували вимоги карантину.

comments powered by HyperComments