У Львові загорівся новий тролейбус

Четвер, 12 листопада 2020, 11:21
Інцидент стався учора на вулиці Кульпарківській в районі вулиці Щирецької
У Львові загорівся новий тролейбус

У Львові учора зайнявся новий тролейбус із деповським № 153. Про це повідомив у фейсбук-спільноті «Тролейбуси міста Львова» дописувач Юрій Каукалов, який став очевидцем займання тролейбуса.

«Сьогодні, на зупинці Щирецька. Тільки завдяки миттєвій реакцій водія, долі секунди, що водій зняв струмоприймачі, вдалося врятувати від згорання новий Електрон №153. Ймовірно, якщо людей не було у салоні, вже був несправний. Також варто зауважити, що майже в усіх Електронів після проїзду секціонів, відчувається ривок», – написав очевидець інциденту.

Зауважимо, що із прикріпленої світлини видно, що займанням охоплено конструкції на даху тролейбуса № 153. У сучасних тролейбусах на дах виносять т.зв. «силовий контейнер», тобто ящик, у якому знаходиться тяговий перетворювач, що керує роботою електродвигуна. Також у нових тролейбусах на даху розміщено кондиціонер.

Повідомлення про займання тролейбуса і, відповідно, офіційної версії того, що сталося, на офіційній сторінці «Львівелектротрансу» в соцмережі «Фейсбук» станом на момент публікації цього допису не було.

comments powered by HyperComments