У Львові компанії «ДВ Вейст-Груп» і «ДВ Екосвіт» рекомендували виключити з переліку виконавців послуг зі збирання, зберігання та перевезення сміття

Середа, 11 листопада 2020, 19:25
Відповідне рішення сьогодні прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
У Львові компанії «ДВ Вейст-Груп» і «ДВ Екосвіт» рекомендували виключити з переліку виконавців послуг зі збирання, зберігання та перевезення сміття

Сьогодні, 11 листопада, на засіданні міської комісії ТЕБ і НС було прийняте рішення рекомендувати виконавчому комітету вилучити підприємства ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт» з переліку виконавців послуг зі збирання, зберігання та перевезення ТПВ у Львові. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Після цього рішення голів ОСББ, ЖБК та мешканців, які користувались послугами цих перевізників з вивезення відходів, закликають своєчасно переукласти договори з іншими компаніями, які можуть надати якісні послуги.

 «Ми неодноразово звертали увагу керівництву компаній на погану організацію роботи з вивезення сміття, навіть доводилося залучали інших перевізників, щоб вивезти сміття, яке утворювалося на майданчиках ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт».

Однак, враховуючи, що ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт» не вжили необхідних дій для покращення роботи, сьогодні на засіданні комісії ТЕБ і НС було розглянуто діяльність цих підприємств. За результатами розгляду цього питання, комісія прийняла рішення, що їхня незадовільна робота є неприпустимою у місті Львові. Відтак, ми рекомендуємо виконавчому комітету виключити підприємства з переліку виконавців послуг зі збирання, зберігання та перевезення ТПВ у Львові», – зазначив заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Львова Сергій Бабак.

Він також закликав голів ОСББ, ЖБК та мешканців, які користувались послугами цих перевізників з вивезення відходів, переукласти договори з іншими компаніями, які можуть надати якісні послуги, аби забезпечити своєчасне вивезення сміття та уникнути його накопичення.

Раніше, 9 листопада у мерії відбулася нарада щодо несвоєчасного вивезення сміття компаніями ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт». Міська рада вжила оперативних заходів, щоб силами інших перевізників ТПВ, які працюють у Львові, було вивезено відходи з перенакопичених майданчиків у Сихівському, Шевченківському, Залізничному і Личаківському районах.

comments powered by HyperComments