У Львові через роботи на вулиці Степана Бандери без води завтра залишиться частина мешканців Франківського району

Середа, 11 листопада 2020, 17:18
Споживачам іще низки вулиць вода подаватиметься із пониженим тиском
У Львові через роботи на вулиці Степана Бандери без води завтра залишиться частина мешканців Франківського району

Завтра, 12 листопада, унаслідок планових робіт буде призупинено подачу води з 09.00 до 19.00 год. для низки вулиць Франківського району. Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», це необхідно для проведення перепідключення водопровідних мереж, у рамках реконструкції дороги на вул. Степана Бандери. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Повне відключення водопостачання торкнеться мешканців, які проживають на таких вулицях: Степана Бандери, Русових, Коновальця, 4−20 та 1−23, Японська, Київська, Єфремова, 20 – 32 і 1−37, Новий Світ, Глибока, Старицького, Карпінського, Архітекторська та Бібліотечна.

Також подача води з пониженим тиском (до другого поверху) буде здійснюватись на вулицях: Київська, Нечуя-Левицького, Антоновича,  Коновальця, від 25 та 22 до кінця вулиці, Здоров`я, Чупринки, Кольберга, Вербицького, Брюллова, І. Богуна та Дорошенка.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

comments powered by HyperComments