У Львові сміття із майданчиків компаній «ДВ Вейст-Груп» і «ДВ Екосвіт» вивезуть силами інших компаній, які займаються вивозом сміття

Понеділок, 9 листопада 2020, 19:06
Бездіяльність компаній «ДВ Вейст-Груп» і «ДВ Екосвіт» буде розглядати міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
У Львові сміття із майданчиків компаній «ДВ Вейст-Груп» і «ДВ Екосвіт» вивезуть силами інших компаній, які займаються вивозом сміття

У прес-службі Львівської міської ради повідомляють, що сьогодні під керівництвом заступника міського голови із безпеки міста Сергія Бабака відбулася нарада, на якій розглядали питання несвоєчасного вивезення сміття компаніями ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт».

Повідомляється, що міськрада Львова вжила оперативних заходів, щоб силами інших компаній, які займаються вивозом сміття в нашому місті було вивезено відходи із перевантажених майданчиків у Сихівському, Шевченківському, Залізничному і Личаківському районах. міста.

У Львівській міськраді наголошується, що у зв’язку з неякісними і невчасно наданими послугами, мешканці вже мають право розірвати угоду з цими перевізниками, і укласти угоду з іншими компаніями. Натомість бездіяльність ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт» щодо якісного надання послуг із вивезення ТПВ буде винесено на розгляд міської комісії ТЕБ і НС для прийняття відповідного рішення. Їм загрожує вилучення з переліку компаній, які можуть працювати на ринку ТПВ у Львові.

«Сьогодні у Львові працює 7 перевізників ТПВ, які визначені рішенням виконавчого комітету виконавцями послуг. Впродовж останніх днів фіксуємо неякісне виконання функції із вивезення сміття компаніями ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт». Ми неодноразово звертали увагу керівництву компаній на погану організацію роботи з вивезення сміття, навіть доводилося залучали інших перевізників, щоб вивезти сміття, яке утворювалося на майданчиках ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт».

Однак, враховуючи, що ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт» не вживають необхідних дій для покращення роботи, і ми далі маємо факти перенакопичення сміття на їхніх майданчиках, сьогодні була проведена робоча нарада під моїм головуванням, на якій озвучено, що їхня незадовільна робота є неприпустимою у місті Львові. Відповідно, у найближчі дні питання можливості подальшої роботи цих компаній на ринку надання послуг із вивезення ТПВ буде винесено на розгляд комісії ТЕБ і НС, де буде прийнято відповідне комісійне рішення. Їм загрожує вилучення з переліку компаній, які можуть надавати послуги із вивозити сміття у Львові»,а – заявив віце-мер Львова Сергій Бабак.

«Одночасно хочу повідомити, що фізичні і юридичні особи, які мають договірні відносити з ТзОВ «ДВ Вейст-Груп» і ТзОВ «ДВ Екосвіт», і які незадоволені роботою цих перевізників, вже мають право переукласти угоду з іншими компаніями, які працюють на ринку ТПВ у Львові», – додав Сергій Бабак.

Зазначимо, що сьогодні «Справжня Варта» повідомляла про переповненні сміттям майданчики, виявлені місцевим мешканцем на Сихові.

comments powered by HyperComments