На Львівщині правоохоронці викрили школяра який «замінував» школу

Четвер, 5 листопада 2020, 17:29
Телефонний терорист «мінував» львівські школи 21 жовтня цього року.
На Львівщині правоохоронці викрили школяра який «замінував» школу

Як нагадує поліція Львівщини, 21 жовтня на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на «Гарячу лінію міста» зателефонував анонім та заявив про замінування школи. Оскільки особа, яка надала повідомлення, не вказала чітко, про яку саме школу йдеться, правоохоронці обстежили чотири навчальних заклади – одну школу у Галицькому районі Львова, ще одну – у Личаківському, а також школи у селах Жидачівського та Миколаївського районів Львівщини.

Вибухонебезпечних або підозрілих предметів у навчальних закладах та на прилеглих територіях правоохоронці не виявили. За фактом було відкрито кримінальне провадження.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники Миколаївського відділення поліції встановили, що неправдиве повідомлення про замінування на «Гарячу лінію міста» надав 15-річний мешканець одного з сіл району. За словами хлопця, у такий спосіб він розважався.

Поліцейські клопотатимуть перед судом про призначення школяру заходів виховного характеру. Також вирішується питання щодо притягнення його батьків до адміністративної відповідальності.

comments powered by HyperComments