Партія «Сила і честь» підтримала Олега Синютку на виборах міського голови Львова

Вівторок, 3 листопада 2020, 12:42
Підтримку кандидатові від «Європейської Солідарності» висловила Львівська обласна організація партії «Сила і честь»
Партія «Сила і честь» підтримала Олега Синютку на виборах міського голови Львова

Львівська обласна організація політичної сили колишнього голови Служби безпеки України Ігоря Смєшка «Сила і честь» на виборах міського голови Львова, які відбудуться 22 листопада 2020 року підтримала кандидата від партії екс-президента України Петра Порошенка «Європейська Солідарність» Олега Синютку. Про це повідомили у прес-службі осередку партії «Сила і честь».

На думку ЛОО партії «Сила і честь», Львову зараз потрібен лідер європейського рівня, який має високі суспільні позиції і шанси. В Олега Синютки за плечима успішний досвід голови Львівської ОДА і заступника мера Львова.

«Програмні ідеї Олега Синютки доповнюють статутну діяльність Львівської обласної організації політичної партії «Сила і честь». Ідеологією партії є неоконсерватизм, який базується на принципах конституційної демократії та захищає історичні традиції, законність, спадкоємне і звичаєве право, українські культуру, мову, освіту і екологію, національні економіку і армію, вікові традиції і спосіб життя українського народу на власній українській землі», – повідомили в осередку «Сили і честі».

comments powered by HyperComments