У Львові «лікарня на Топольній» отримала в подарунок від благодійника 35 кисневих концентраторів

Вівторок, 3 листопада 2020, 09:32
Обладнання, необхідне для лікування «ковідних» пацієнтів, Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова отримала в подарунок від компанії «Мeest»
У Львові «лікарня на Топольній» отримала в подарунок від благодійника 35 кисневих концентраторів

Компанія «Мeest» закупила і доставила із Туреччини 35 нових кисневих концентраторів – вона подарувала їх Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова, яка приймає пацієнтів із діагнозом COVID-19, що в процесі лікування потребують кисню.

«Наші добрі друзі та доброчинці з «Meest» вкотре підтримують нас в боротьбі з пандемією.

Цього разу ми отримали 35 нових кисневих концентраторів, які використовуватимемо для лікування кисневозалежних пацієнтів. Щиро дякуємо за таку суттєву і необхідну допомогу», – розповів керівник Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова Олег Самук. За його словами вартість кисневих концентраторів – біля 350 тисяч гривень.

У Львівській міській раді вчора повідомляли, що загалом у лікарнях Львова є уже понад 160 кисневих концентраторів, їх закупівлю продовжують щодня, адже кисень потрібен для лікування хворих на COVID-19 у важкому стані, а модернізовувати систему централізованого постачання ліжок киснем - довго. Упродовж декількох тижнів лікарні Львова отримають понад 200 кисневих концентраторів. Загалом у лікарнях міста облаштували 300 точок доступу до кисню.

Зазначимо, що у Львівській ОДА повідомляли, що на забезпечення ліжкомісць у «ковідних» лікарнях на Львівщині із бюджетів різних рівнів виділили понад 50 мільйонів гривень.

comments powered by HyperComments