У Львові 5-та міська клінічна лікарня прийматиме «ковідних» пацієнтів тільки із 2 листопада

Четвер, 29 жовтня 2020, 11:49
У 5-тій міській клінічній лікарні для прийому пацієнтів із COVID-19 підготували 80 ліжкомісць
У Львові 5-та міська клінічна лікарня прийматиме «ковідних» пацієнтів тільки із 2 листопада

П’ята міська клінічна лікарня із корпусами на вулицях Генерала Чупринки і Коновальця із 2 листопада 2020 року прийматиме пацієнтів із діагнозом COVID-19 та підозрою на це захворювання. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У 5-тій міській клінічній лікарні буде 80 ліжко-місць для прийому пацієнтів із COVID-19 в корпусі на вулиці Коновальця. Хворих на пневмонію, яка не викликана СОVID-19, переведуть у корпус лікарні, який знаходиться на вулиці Генерала Чупринки.

Окрім того, у 1-ій міській клінічній лікарні на вулиці Ужгородській розгорнуть іще 80 ліжкомісць для «ковідних» пацієнтів. Додаткових 60 ліжкомісць обладнають у 8-ій міській клінічній лікарні на вулиці Навроцького. Частину із них – у центрі «Мікрохірургія ока». В той же час, пацієнтів, хворих на пневмонію, прийматимуть у 4-ій міській клінічній лікарні міста Львова на вулиці Свєнціцького. Крім того розглядається можливість пере облаштування деяких поліклінічних відділень для прийому стаціонарних хворих.

У Львівській міській раді стверджують, що наразі у Львові в комунальних медзакладах є 920 ліжкомісць для пацієнтів із коронавірусом, із яких половина уже заповнені хворими.

comments powered by HyperComments