Дружина і теща мера Львова раптово захворіли на COVID-19

Середа, 28 жовтня 2020, 11:15
Сам Андрій Садовий після такого результату тестування самоізолювався
Дружина і теща мера Львова раптово захворіли на COVID-19

Дружина і теща міського голови Львова Андрія Садового раптом захворіли на COVID-19, хоча іще у неділю 25 жовтня 2020 року всі вони разом ходили на місцеві вибори. Про виявлення коронавірусу у своєї дружини і тещі повідомив сам Андрій Садовий на свій сторінці в «Фейсбуку». Після цього поки чинний мер Львова Андрій Садовий вирішив піти на самоізоляцію, хоча у нього самого ПЛР-тест негативний.

«Відчуваю себе добре, ніяких симптомів немає. Дружина з тещею теж в порядку. З досвіду лікарі кажуть, що в сім'ях не всі проходять хворобу одночасно. Мабуть, є хороший імунітет», – написав Садовий. Він планує вийти із самоізоляції у разі негативного повторного тесту: «Якщо повторний тест буде негативним, відразу повернуся на роботу».

Зазначимо, що учора в день Андрій Садовий публічно викликав на дебати свого противника у другому турі виборів голови Львівської міської ОТГ – колишнього «губернатора» Львівщини Олега Синютку. Попередні результати підрахунку голосів виборців Львова свідчать про те, що партія «Самопоміч» Андрія Садового навряд чи зможе сформувати більшість у новому складі Львівської міськради, натомість «Європейській Солідарності» достатньо лише залучитися підтримкою зі сторони «Варти».

comments powered by HyperComments