У Львові станом на 10 годину ранку вибори тривають у штатному режимі

Неділя, 25 жовтня 2020, 10:42
Всі виборчі дільниці відкрилися вчасно, інцидентів не зафіксовано
У Львові станом на 10 годину ранку вибори тривають у штатному режимі

Сьогодні в Україні, в тому числі і у місті Львові, відбуваються вибори до місцевих рад, сільських, селищних, міських голів. Як повідомили голови районних адміністрацій, станом на 10.00 год у Львові всі дільниці працюють, інцидентів не зафіксовано. Попередні дані про явку виборців на дільницях будуть після 13.30 год. Нагадаємо, виборчі дільниці працюють із 08.00 до 20.00 год. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«У нас усі дільниці вчасно відкрились і працюють. Контактуємо з головами ДВК. Все йде добре», — повідомила голова Шевченківської РА Надія Банах.

«Всі дільниці в районі відкрились вчасно, інцидентів не зафіксовано, всі ДВК працюють», — повідомив голова Личаківської РА Іван Лозинський.

Як повідомили у Залізничній РА, усі виборчі дільниці в районі відкрили вчасно. Жодних інцидентів чи непередбачуваних ситуацій не виникало.

Також у звичному режимі працюють усі дільниці Сихівського району.

«Порушень чи інцидентів не було», — уточнили у Сихівській РА.

«Усі дільниці працюють. Жодних звернень про якісь порушення чи інциденти не надходило», — розповів Андрій Зозуля, голова Галицької РА.

За інформацією голови Франківської РА Ореста Тимчишина, у Франківському районі теж усе спокійно. На трьох дільницях зафіксовано невелику чергу з числа мешканців, які прийшли голосувати. Однак усі дотримуються карантинних норм, зокрема дистанції.

comments powered by HyperComments