Контролерів «Львівелектротрансу» навчали етичної поведінки і комунікації під час семінару

Вівторок, 20 жовтня 2020, 16:02
Цей семінар проводили у актовій залі Шевченківської рай адміністрації, де зараз засідає Львівська міська рада
Контролерів «Львівелектротрансу» навчали етичної поведінки і комунікації під час семінару

Чималій кількості львів’ян і гостей міста доводилося стикатися із грубістю контролерів ЛКП «Львівелектротранс», отож на підприємстві вирішили навчити їх етичної поведінки та комунікації на спеціальному семінарі. За повідомленням речниці ЛКП «Львівелектротранс» Ольги Мельник, у цьому семінарі взяло участь понад 20 працівників відділу контролю підприємства.

Семінар було проведено учора в актовій залі Шевченківської районної адміністрації він називався «Етична поведінка, стандарти роботи, комунікація» для працівників відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс». Захід відбувся за сприяння управління персоналом Львівської міської ради.

Варто зазначити, що такі навчання працівники відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс» проходили вже вдруге. Перші такі тренінги відбувалися ще на початку лютого цього року.

Семінар провела в.о. начальника управління персоналом Львівської міської ради Богдана Яремчук, провідний спеціаліст відділу навчання, стажування та практики управління персоналом Львівської міськради Евелія Більська та спеціаліст сектору з питань доброчесності та запобігання корупції В’ячеслав Ломброзо. Загалом брало участь 25 працівників відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс».

Програма семінару була доволі насиченою та складалася із трьох навчальний блоків, а саме: «Стандарти роботи. Як якісна послуга впливає на бренд міста?», «Комунікація з пасажирами. Практичні вправи» та «Ознайомлення учасників навчання з Кодексом етичної поведінки».

Під час заходу працівники відділу контролю не лише отримали теоретичні знання, а й виконували практичні завдання та вправи, ділилися досвідом роботи, вчилися аналізувати проблемні ситуації та знаходити шляхи їх вирішення для надання якісної послуги.

Нагадаємо, на початку осені цього року ЛКП «Львівелектротранс» розпочало цикл навчальних семінарів для персоналу, з метою здобуття та відпрацювання різноманітних навичок, профілактики уникнення різноманітних ситуацій та покращення обслуговування пасажирів, які користуються електротранспортом.

Перше навчання стосувалось домедичної допомоги, до прикладу, нещодавно здобуті навички працівники служби контролю вже встигли реалізувати на практиці, надавши допомогу підлітку опісля дорожньо-транспортної пригоди. Також незабаром планується проведення тренінгу щодо культури спілкування для водіїв трамваїв та тролейбусів.

comments powered by HyperComments