Ремонтні роботи на вулиці Степана Бандери у Львові проводитимуть у дві зміни

Неділя, 18 жовтня 2020, 12:10
Чиновники ЛМР стверджують, що із четверга роботи на вулиці підрядник виконував у три зміни, але це не сподобалося мешканцям вулиці
Ремонтні роботи на вулиці Степана Бандери у Львові проводитимуть у дві зміни

Ремонтні роботи на вулиці Степана Бандери у Львові виконуватимуть у дві зміни – про це повідомив заступник Директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий. За його словами, із четверга підрядна організація (турецька компанія «Онур») почала виконувати роботи у три зміни, однак були скарги мешканців вулиці, отож сьогодні вночі роботи призупинені та переведені на двозмінний графік.

«Для забезпечення мінімальної тривалості ремонтних робіт, з четверга підрядник перейшов на цілодобовий режим роботи. До того необхідно було провести всі підготовчі роботи. На жаль, сьогодні вночі близько 02:30 поліція зупинила роботу підрядника за викликом мешканців. Ми змушені будемо переглянути графік робіт, звісно, що це вплине на загальні терміни виконання робіт», – уточнив Андрій Білий.

Зараз триває реконструкція вулиці Степана Бандери від вул. Генерала Чупринки до вулиці Антоновича. Зараз виконують роботи із прокладання колектора.

Повністю ремонт вулиці планують завершити у червні 2021-го.

comments powered by HyperComments