У Львові учора отримав пошкодження приватний літак «РіреrРА-30»

Вівторок, 13 жовтня 2020, 14:25
Інцидент стався учора біля 15:30, через це на півтори години була заблокована робота льоновища
У Львові учора отримав пошкодження приватний літак «РіреrРА-30»

У понеділок, 12 жовтня 2020 року о 15:30 під час пробігу по злітній смузі зазнав пошкоджень легкий приватний літак «РіреrРА-30». Про це повідомили у прес-службі Львівського міжнародного аеропорту імені Данила Галицького.

Повідомляється, що приватний літак слідував за маршрутом Цунов (Львівська область) – Львів – Жешув. У повітряного судна зламалися стійки шасі, після чого воно з незначними ушкодженнями зупинилося на злітно-посадковій смузі. Ніхто з людей, що знаходилися на борту, не постраждав.

«На час евакуації Львівський аеропорт був закритий - 1 година 20 хвилин. З злітної смуги літак прибрали оперативно, і робота аеропорту була повністю відновлена ​​о 17:00. Працює комісія з розслідування авіаційної події», – йдеться у повідомленні аеропорту.

Також зазначається, що у зв’язку з подією два літаки, які в цей час летіли до Львова були направленні на запасні аеродроми. Зокрема, рейс авіакомпанії «Роза Вітрів» Київ – Львів скерували Івано-Франківська, а вантажний рейс авіакомпанії «Елерон» – до аеропорту в м. Жешув.

Після відновлення роботи обидва рейси повернулися до Львова.

comments powered by HyperComments