У Львові тестують нові тролейбуси «Електрон» із останньої партії

Понеділок, 5 жовтня 2020, 14:44
На вулицях Львова помітили тролейбус із деповським № 166, який належить до останньої партії машин «Електрон», які надійшли у вересні цього року
У Львові тестують нові тролейбуси «Електрон» із останньої партії

У Львові під час тестової поїздки побачили тролейбус «Електрон» із деповським № 166, який належить до останньої партії із 10 тролейбусів, яка надійшла у тролейбусне депо ЛКП «Львівелектротранс». Загалом місто отримало 50 нових тролейбусів «Електрон», які були придбані за майже 11 мільйонів євро кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку. Фото тролейбуса № 166, який проходить обкатку, розмістив у спільноті «Тролейбуси міста Львова» її адміністратор Андрій Бойко.

Зазначимо, що контракт на постачання 50 нових тролейбусів із низьким рівнем підлоги був підписаний у лютому 2019 року, він передбачав, що усі півсотні тролейбусів мають надійти від виробника до «Львівелектротрансу» протягом 44 тижнів від отримання виробником авансу. У листопаді 2019 року заступник директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий запевняв, що усі 50 нових тролейбусів «Електрон» ЛКП «Львівелектротранс» отримає у березні 2020 року.

Насправді ж у березні 2020 року ЛКП «Львівелектротранс» отримало тільки 30 нових  тролейбусів «Електрон». Остання партія із 10 машин надійшла у тролейбусне депо тільки у вересні 2020 року, тобто із запізненням на півроку.

comments powered by HyperComments