Садовий роздає нові передвиборчі обіцянки про ремонт вулиць у Львові

Понеділок, 5 жовтня 2020, 10:08
На цей раз Андрій Садовий на підконтрольному радіо «Люкс FM» розповідав про ремонт вулиць у Шевченківському районі
Садовий роздає нові передвиборчі обіцянки про ремонт вулиць у Львові

Сьогодні зранку поки іще чинний мер Львова Андрій Садовий на підконтрольній своїй дружині пані Кіт-Садовій радіо «Люкс FM» розповідав про те, які вулиці наступного року планують відремонтувати наступного року в Шевченківському районі. Месиджі мера, традиційно, ретранслювала прес-служба Львівської міської ради.

«Якщо брати Шевченківський район, то там розпочались дуже позитивні зміни. Вул Пилипа Орлика частково вже відкрита після ремонту, до повороту на вул. Віри, Надії, Любові. Зараз будемо брати в роботу другу частину. Там ще треба доробити хідники.

Також на вул Миколайчука ми вже поклали перший шар асфальту. По вул. Миколайчука у нас має їздити тролейбус, який має з`єднати Щурата з Брюховичами.

Наступного року ми беремо у ремонт вул Мазепи, Грінченка, Топольну, бо там така не дуже хороша ситуація. Тому весь цей комплекс буде поремонтований.

Також ми плануємо трамвайні колії зробити по вул Миколайчука до Щурата, до лікарні швидкої допомоги, і це буде пряма лінії через центр на Сихів. Також ми проектуємо по вул Замарстинівській трамвайну колію, яка має з`єднати центр з вулицею Мазепи. Це такі великі речі, ми не будемо їх припиняти ні осінню, ні взимку.

Також у ремонті вул Б. Хмельницького. Ми вже поклали асфальт, думаю, за день-два ми відкриємо проїзд до вул Механічної. Все йде по плану», – вихвалявся міський голова Львова Андрій Садовий.

comments powered by HyperComments