У Львові завершили капітальний ремонт ділянки вулиці Пилипа Орлика

Неділя, 4 жовтня 2020, 14:34
Йдеться про ділянку від вулиці І. Миколайчука до вулиці Віри, Надії і Любові
У Львові завершили капітальний ремонт ділянки вулиці Пилипа Орлика

У Львові завершили капітальний ремонт ділянки вулиці Пилипа Орлика на ділянці від вулиці Івана Миколайчука до вулиці Віри, Надії і Любові – ця ділянка уже відкрита для проїзду транспорту. Про це повідомила керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Наразі на ділянці вулиці Пилипа Орлика уже виконали практично усі роботи, окрім розмітки, яку, за технологією, мають нанести згодом.

«Вже відкрили вул. П. Орлика на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Завершено повністю всю дорожню частину і праву частину хідника. На лівій частині хідника роботи ще триватимуть. За сприятливих погодних умов їх підрядник має завершити до 20 жовтня.

Цей відрізок вже відкрито для проїзду транспорту. Розмітку, згідно з технологією, буде нанесено згодом», – повідомила керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Ремонтні роботи на вул. П. Орлика було розпочато з 23 липня. Виконавець робіт — ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Вартість робіт становить 74,9 млн грн.

Проектно-кошторисну документацію реконструкції вул. П. Орлика розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку». Проектом передбачено розширення проїзної частини з влаштуванням нового асфальтобетонного покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту, влаштування сміттєвого майданчика, та влаштування підпірної стінки поблизу лікарні. Також підрядник проведе реконструкцію водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання.

comments powered by HyperComments