Кандидат у мери Львова Олег Синютка стверджує – насправді на ремонт вулиці Степана Бандери у міста немає коштів

Неділя, 4 жовтня 2020, 11:30
Колишній перший заступник Садового каже, що чинний мер маніпулює термінами ремонту важливої транспортної артерії міста
Кандидат у мери Львова Олег Синютка стверджує – насправді на ремонт вулиці Степана Бандери у міста немає коштів

За словами кандидата на посаду міського голови Львова, чинного народного депутата України і екс-«губернатора» Львівщини Олега Синютки, чинна влада Львова озвучує нереальні строки ремонту вулиці Бандери задля перемоги на місцевих виборах. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі «Facebook».

«У відповідь на мою вчорашню прес-конференцію про ймовірність корупції в процесі підготовки реконструкції вулиці Степана Бандери, Андрій Садовий написав, що перекрита ділянка на цій вулиці буде відремонтована «до кінця року», – зазначив політик.

«Розлюченим львів’янам, які через перекриття вулиці Бандери стоять у ще більш довжелезних корках, Садовий обіцяє те, що в принципі нездійсненне», – додав він. Синютка повідомив факти, які свідчать про нереалістичність подібних обіцянок.

«Перекрита ділянка» вулиці Бандери – це 650 метрів з 1.05 км, які заплановано реконструювати. Вартість всього проекту, це 209 млн грн, отже дві третини, це понад 130 млн грн. Але в бюджеті міста цих коштів немає, бо у вересні – за поданням мерії – міська рада залишила на реалізацію реконструкції вулиці Бандери 22 млн грн (із 112 млн грн, які записано в бюджеті)», – повідомив він.

Синютка наголошує, що незрозуміло як в таких умовах планується завершити реконструкцію цієї ділянки. Тим паче, що в договорі підряду строком виконання вказано червень 2021 року, – резюмує Олег Синютка.

comments powered by HyperComments